Bijzonder en betaalbaar uit eten bij ONS

Bijzonder en betaalbaar uit eten bij ONS

Iedere werkdag is het mogelijk om te lunchen en te dineren in ONS Restaurant. Op deze dagen wordt tussen de middag, van 12.00 - 15.00 uur, een lunch geserveerd. En op maandag t/m vrijdagavond kunt u van 17.00 - 19.00 uur aanschuiven bij het buurtdiner. Voor € 4,50 per persoon eet u dan het gerecht van de dag (bekijk het weekmenu op onze facebook-pagina). Reserveer hier!

Combinatie eten, werken en vergaderen

Wilt u een lunch of diner combineren met vergaderen, bijeenkomst of andere activiteit? Dat kan. Er zijn diverse ruimtes en zalen te huur. Neem contact op om uw wensen te bespreken.

In het restaurant zijn flexwerkplekken aanwezig met WIFI waar u kunt werken.

 

Afhalen eten

Het is mogelijk om bij ONS Restaurant eten af te halen. Wel graag van te voren bestellen.

Kookworkshops

Heeft u een ruimte nodig om kookworkshops te organiseren? Het is mogelijk om de professionele keuken bij ONS te huren. Neem contact met ONS op om uw wensen te bespreken.

Openingstijden ONS Restaurant

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en serveren van 17.00 uur tot 19.00 uur ONS buurtdiner.

Contact en reserveren

Om te reserveren of voor meer informatie kunt u contact opnemen via het invullen van het formulier. Of stuur een mail naar of bel 06-21173232.

reserveer

Adres en bereikbaarheid van ONS Restaurant

Het adres is Evert Spoorwaterstraat 41, 4827 LL in Breda. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein voor het restaurant. Vlakbij in de Hendrik Berlagestraat is een bushalte waar stadsbus nummer 2 stopt.