Over ONS

Over ONS

ONS Restaurant in Geeren-zuid is onderdeel van ONS label Breda.
 

Missie

ONS label Breda houdt van mensen. ONS label Breda herkent in iedereen een talent en gelooft dat elk mens kan groeien. ONS label Breda biedt perspectief met werkervaring, leer-werkplekken en betaald werk. ONS label Breda vormt het solide fundament voor coöperatief vakmanschap, in een frisse en inspirerende omgeving.

Visie

Over vijf jaar is ONS label Breda niet meer weg te denken uit Breda. De coöperatie kent dan diverse zelfstandig functionerende bedrijfsactiviteiten: Het Klusteam, De Studio, ONS Restaurant, Het Naaiatelier, De Kleine Vink en Mevrouw de Wit. Daartoe wordt de komende periode ingezet op kwaliteit van werk, productie, opleiding en begeleiding. Tegelijk worden structurele samenwerkingsverbanden aangegaan met andere partijen in de stad, die daartoe een bijdrage kunnen leveren. Versterking van de eigen bedrijfsvoering heeft daarbij de hoogste prioriteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ONS label Breda, de oprichting van een coöperatie of over de opzet van het gehele project neem dan contact op met Monique van Winkel  of Irene Nagtzaam . Ook is meer informatie te vinden op www.onslabelbreda.nl