Reserveren

Reserveren

U kunt een tafeltje reserveren voor een lunch of diner. Van de kaart of aanschuiven bij het buurtdiner, met zijn tweetjes of met een groep vrienden? Het kan allemaal. Stuur een mail naar , geef hierin uw voorkeuren aan en u ontvangt een bevestiging via mail. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor een reservering, wij zijn bereikbaar op 06 21 17 32 32.

In het weekend is Ons Restaurant gesloten, dus kunt u helaas niet reserveren voor een lunch of het buurtdiner!

Ruimtes en zalen: klein, groter, grootst

We hebben diverse ruimtes en zalen beschikbaar. Bent u op zoek naar een fijne en inspirerende plek om te vergaderen, brainstormen of wilt u een conferentie, borrel of feest organiseren? Dat kan allemaal bij ONS. Met voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij bieden voor groepen verschillende arrangementen. Bel ons op 06 21 17 32 32 of maak uw wensen kenbaar per mail () en we nemen snel contact met u op. De zalen kunnen eventueel ook in het weekend gereserveerd worden!

Via de link Ruimtes en zalen ziet u een overzicht van de beschikbare zalen, de bijbehorende mogelijkheden en een indicatie van de kosten.