ONS label Breda biedt werk

ONS label Breda biedt werk

Heeft u talenten op het gebied van koken, naaien, klussen, schoonmaak en wilt u hier werk van maken? Wilt u als ondernemer aan de slag, maar is de stap om dit alleen te doen te groot? Dan is werken bij ONS label Breda wellicht iets voor u.

ONS Restaurant

Het bereiden van heerlijke maaltijden, gasten ontvangen en te woord staan, meewerken in de bediening, dit kan allemaal in ONS Restaurant.

De Studio

Ben je graag met kleding en stoffen bezig, dan kun je werken in De Studio waar kleding wordt hersteld en andere opdrachten gedaan worden. Onderdeel van De Studio is ook een salon voor haar & beauty. Daarnaast worden hier diverse trainingen en workshops gegeven.

Meer informatie over ONS label Breda

Er is altijd plaats voor nieuwe deelnemers. Naast ONS Restaurant en De Studio hebben we nog andere bedrijfsonderdelen: een professioneel schoonmaakbedrijf Mevrouw de Wit, een winkel De Kleine Vink en Het Naaiatelier, waar we in opdracht kleding en klein-lederwaren maken en Het Klusteam, voor alle klussen in huis & tuinonderhoud. Kijk voor meer informatie op www.onslabelbreda.nl of neem contact op met Irene Nagtzaam: 06 21 41 89 02 of mail .